Den hyggelige kaffebaren

I Øvre Langgate 44, eller Øvregate som vi kaller det, finner du bare barista kaffebar. Vi serverer enkle lunsjretter og deilig kaffe - men selvsagt er det kaffe som står i sentrum. Du finner oss sentralt ved torget i Tønsberg.
Åpningstider:
mandag - fredag: 08:00 - 18:00
lørdag - søndag: 09:00 - 18:00

Utsøkte kaffeopplevelser

Vi brygger kaffe på nær sagt alle måter. Vil du ha en ren dobbel espresso? En egen type latte? Eller perfekt brygget dagens kaffe? Har du lyst på en fruktig kaffe med mye fylde? Eller en mørk type med nyanser av sjokolade? Vi ordner. Råvarene våre kommer fra en av Norges beste leve-randører, Solberg & Hansen. Om kaffen brygges på drypp, med aeropress, håndlaget, eller fra espressomaskin; for oss er kaffen hellig.

Kanskje du vil ha med deg kaffen hjem?

Kanskje du vil ha med deg kaffen hjem? Du kan også ta med deg kaffeopplevelsen hjem. Vi har kaffebønner i løsvekt og kverner kaffen slik du vil ha den!

Selvsagt har vi også et enormt utvalg te fra Solberg & Hansen. Vi legger sjela vår i å brygge den perfekte koppen te til deg. 

Kafé og bakgårdsidyll

Bakgården vår er vi stolt av. Der sitter du beskyttet mot vær og vind, varmet av solen, akkompag-nert av småfugler. Rundt lunsjtider kan det være lurt å komme tidlig: Bakgården fyller seg fort opp. Er det ikke ledig, stikk opp til vår avdeling på Jernbanen!

Finner du ikke plass i kaffebaren eller bakgården, har vi koselige lokaler i det lille huset: ut døra til bakgården, inn til høyre. Der er det hyggelige sofagrupper og småbord og god plass til deg og vennene dine. Ta gjerne med deg en bok, eller bruk det lille huset som kontor! Vi har selvfølgelig gratis trådløst internett!